Main menu

KRAS DOO

Uređenje objekata svakom od njih daje poseban izraz individualnosti bilo da se radi o interiujeru ili eksterijeru.  Smatrali smo u početku da željama kako investitora tako i projektanata i arhitekta možemo udovoljiti klasičnom, trgovinom robe drugih proizvođača što se vremenom pokazalo kao neodgovarajuće.

Svaki objekat ima nešto specifično što da razlikuje od drugih. To nas je opredjelilo da od klasične trgovine na ovim prostorima ponudimo nešto više, a to više je bilo pokretanje vlastite proizvodnje.

Nabavka adekvatne opreme, obuka zaposlenih te iznalaženje kvalitetnih i istovremeno cijenom prihvatljivih sirovina bili su novim zadatkom koji smo sebi postavili.

Od klasične trgovine ubrzo postajemo proizvođači svih vrsta unutrašnjih i vanjskih profila i elemenata za ureženje živornog i radnog prostora.

Nastupi na specijalizovanim sajmovima, prezentacije u većim trgovačkim sistemima, dobro osmišljen reklamni i propagandni materijal, internet prezentacija, pomogli su nam da se za relativno kratko vrijeme svrstamo u red poznatih proizvođača u ovoj oblasti.

I na ovome nismo stali. Naprotiv, i dalje pratimo savremene trendove, investriramo u novu opremu, obuku, i sve ono što je potrebno za kvalitetan nastup na domaćem i ino-tržištu. I ne samo nastup već i ostanak i opstanak u sve većoj konkurenciji.

Danas gotovo da nema ni jednog zahtjeva kupca bez obzira na to da li se radi o individualnom objektu ili objektu sakralne vrijednosti gdje ne možemo ponuditi svoja rješenja. A put od zahtjeva i ponude do konkretne isporuke je kratak.

Brz servis u davanju ponuda, kratak rok isporuke i nadasve izuzetan kvalitet ono su što je karakteristika nas i naših proizvoda, a naši proizvodi, krase i daju poseban izgled mnogim objektima u našoj zemlji i širem okruženju.

Newsletter